Meteen naar de inhoud

Over ons

Code & Content Academy

Even kennismaken!

De Code & Content Academy is onderdeel van het bedrijf Code & Content. In dit bedrijf bouw ik samen met Merijn websites en webshops voor (kleine) ondernemers en neem ik voor diverse bedrijven marketing en communicatie-werkzaamheden uit handen.

Hiernaast krijgen we regelmatig de vraag: “Hoe kan ik het zelf doen”? Met veel plezier leg ik dan uit hoe je dingen het beste aan kunt pakken en verwijs ik je door naar diverse websites op het internet.

Online is er ontzettend veel informatie over te vinden, maar voor je het weet surf je uren op diverse websites naar de juiste informatie, word je overladen met irrelevante technische termen en zie je door de bomen het bos niet meer.

Om jou een hoop tijd en uitzoekwerk te besparen, hebben wij dit voor je gedaan en alle relevante informatie gebundeld. Dit bieden wij in hapklare brokken aan in onze leerzame online cursussen.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen een eigen website kan bouwen. Met onze cursussen scheelt het je enorm veel uitzoekwerk én leer je alles ook gelijk goed toepassen! Win-win!

Liefs, Stefani

Waar kies jij voor?

Wij helpen ondernemers de communicatiekanalen op orde krijgen. Dit kan doordat wij het uit je handen nemen, we je coachen zodat we het samen doen of door jou met online cursussen te leren hoe je het zelf kan doen!

Cursus WordPress
Stefani

Stefani Romani

MARKETING- EN COMMUNICATIEBEEST

Marketing- en communicatieprofessional met bijna 10 jaar ervaring in de branche. Houdt van orde, structuur en lekker doorwerken. Runt sinds 2018 Code & Content.
Merijn

Merijn Wijngaard

IT GURU

Ervaren software architect met een (on)gezonde passie voor techniek. De technische steun en toeverlaat binnen Code & Content.