Meteen naar de inhoud

Cursus SEO

Wat ga je leren?

In de cursus SEO leer je wat SEO inhoudt, wat wel en niet belangrijk is én voornamelijk hoe je er zelf praktisch mee aan de slag kunt op je eigen website.

Na deze cursus scoor je binnen no-time hoger in de Google zoekresultaten!

Nu van € 110 voor maar € 79,-

Inclusief certificaat én uitgebreid stappenplan.

Online cursus SEO
"In deze cursus leer je wat SEO inhoudt, wat wel en niet belangrijk is én voornamelijk hoe je er zelf praktisch mee aan de slag kunt op je eigen website."
Stefani
Stefani Romani

Alles over de cursus SEO:

Wie?

Geschikt voor zowel ondernemers als hobbyisten. Je hebt geen programmeerkennis nodig. Basiskennis van WordPress is een pre, geen noodzaak.

Wat?

Tijdens de cursus leer je de belangrijkste principes van SEO en hoe je er zelf praktisch mee aan de slag kunt op je eigen website.

Waar?

Je volgt de cursus vanachter jouw eigen computer, je hebt zelf geen microfoon of camera nodig. Wel internet!

Wanneer?

Wanneer het jou uitkomt, je kunt de cursus op ieder moment starten, pauzeren en terugkijken. Terugkijken kan zes maanden lang.

Waarom?

Deze cursus bespaart je enorm veel tijd aan online uitzoekwerk en een overdosis aan ingewikkelde termen. Daarnaast leer je met de opdrachten ook gelijk SEO goed toepassen! Win-win!

Hoe?

In jouw inlogomgeving wordt de informatie aan de hand van tekst, video's, afbeeldingen, quizes en opdrachten overzichtelijk gepresenteerd door Stefani.

Dé praktijkgerichte SEO-cursus​

Stop met googelen wat SEO is en hoe je ermee aan de slag kunt. Bespaar jezelf een overdosis aan informatie en ingewikkelde termen. Wij leggen namelijk gestructureerd uit wat belangrijk is én met praktische opdrachten scoort jouw website binnen no-time hoger in Google.
Nu € 79,-

Gratis tip!

Download alvast gratis ons SEO-stappenplan. In de cursus gaan we uitgebreid in op alle stappen en aan het eind van de cursus ontvang je het uitgebreide stappenplan bomvol tips & tricks uit de cursus.

"Loop je vast of heb je vragen tijdens de cursus? Stuur ons een bericht en we reageren snel zodat jij weer vol vertrouwen verder kan met de cursus."
Stefani
Stefani Romani
Profiteer van ons kleinschalige bedrijf dat we vanuit onze passie runnen!

Veelgestelde vragen

Gemiddeld doen cursisten 10 uur over de cursus, het hangt er ook vanaf hoeveel optimalisaties je al direct doorvoert op je eigen website. Je kunt op ieder moment starten, pauzeren en terugkijken. 

Ja, de cursus is niet live. Je kunt de cursus op ieder moment starten, pauzeren en terugkijken. Terugkijken kan tot zes maanden na aanschaf. Daarnaast ontvang je een uitgebreid stappenplan als naslagwerk bij de cursus.

Een computer met internet. Verder is het handig voor de opdrachten als je een eigen website hebt, het liefst gebouwd met WordPress. Dit is niet noodzakelijk voor het volgen van de theorie, maar de praktijkvoorbeelden zijn gebaseerd op een WordPress-website.

Al je cursusmateriaal kun je tot zes maanden na aanschaf inzien. Het uitgebreide stappenplan krijg je bij de cursus en kun je altijd inzien. Dit is ideaal om als naslagwerk te gebruiken.

Twijfel je of de cursus voor jou geschikt is of heb je nog een andere vraag? Neem contact met ons op!