Meteen naar de inhoud

Cursus WordPress voor gevorderden

Wat ga je leren?

In de cursus WordPress voor gevorderden leer je werken met complexere WordPress-elementen en hoe je de basisfunctionaliteit van WordPress kunt uitbreiden om een professionele site te bouwen. Ook gaan we uitgebreid in op alles wat je nodig hebt om je website op de lange termijn te kunnen onderhouden, beveiligen & updaten:

Binnenkort beschikbaar voor maar € 99,-

Inclusief certificaat én handig naslagwerk!

"Deze cursus is ideaal als je je WordPress-skills verder wilt ontwikkelen. Hulp vragen wordt verleden tijd, want hierna kun je zelf werken met complexere WordPress-elementen én je eigen website beveiligen, updaten en back-uppen."
Merijn Wijngaard

Alles over de cursus WordPress voor gevorderden:

Wie?

De cursus is geschikt voor zowel ondernemers, als hobbyisten! Voor deze cursus is geen programmeerkennis, maar wel basiskennis van WordPress nodig.

Wat?

Leer hoe je met WordPress een professionele website opzet die je ook op de lange termijn kunt onderhouden. Hierna heb je geen dure uitbesteding meer nodig!

Waar?

Je volgt de cursus vanachter jouw eigen computer. Je hebt zelf geen microfoon of camera nodig. Wel internet!

Wanneer?

Wanneer het jou uitkomt. Je kunt de cursus op ieder moment starten, pauzeren en terugkijken. Terugkijken kan zes maanden lang.

Waarom?

Deze cursus bundelt alle relevante informatie om een professionele WordPress website op te zetten. Dit bespaart je enorm veel tijd en je leert ook gelijk alles goed toepassen. Win-win!

Hoe?

In jouw inlogomgeving wordt de informatie aan de hand van tekst, video's, afbeeldingen en quizes overzichterlijk gepresenteerd door Merijn.

Word een WordPress master!

Deze cursus bundelt alle relevante informatie en bespaart jou zo een hoop tijd aan online uitzoekwerk! Hierna kent WordPress geen geheimen meer voor jou én kun je je eigen website beveiligen, updaten en back-uppen.
Nu € 99,-

Veelgestelde vragen

Voor iedereen die de basisprincipes van WordPress onder de knie heeft en zijn/haar website naar een hoger niveau wilt tillen. Ben je gewoon benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een professionele WordPress-website? Ook dan is deze cursus geschikt voor jou!

We gaan er vanuit dat je je weg kunt vinden in de back-end van WordPress en begrijpt hoe je (simpele) pagina’s en blogberichten kunt aanmaken, de weergave van je website kunt aanpassen met thema’s en de customizer en plugins kunt installeren. Mocht je je hier nog niet vertrouwd mee voelen dan is het misschien beter om eerst onze cursus WordPress voor Beginners te volgen.

Gemiddeld doen cursisten 12-15 uur over de cursus. Dit hangt ook een beetje af van hoeveel je al gelijk probeert toe te passen in je eigen website. Je kunt op ieder moment starten, pauzeren en terugkijken. 

Ja, de cursus is niet live. Je kunt de cursus op ieder moment starten, pauzeren en terugkijken. Terugkijken kan tot zes maanden na aanschaf. Daarnaast ontvang je een handig naslagwerk bij de cursus.

Een computer met internet en een WordPress-installatie waarin je o.a. plugins kunt installeren. Een gratis wordpress.com website is dus niet geschikt! Aan het begin van de cursus wordt uitgelegd hoe je op je eigen computer WordPress-websites kunt draaien om mee te oefenen, zonder dat je kosten hoeft te maken.

Al je cursusmateriaal kun je tot zes maanden na aanschaf inzien. Het naslagwerk krijg je bij de cursus en kun je altijd inzien.

Nee. Een van de grootste voordelen van WordPress is dat er zo veel goede gratis functionaliteit voor beschikbaar is. We hebben voor deze cursus dan ook enkel gratis plugins uitgekozen zodat iedereen de cursus kan volgen. Daarnaast leer je aan het begin van de cursus hoe je WordPress-installaties op je eigen computer draait, zodat je ook voor een oefenomgeving geen kosten hoeft te maken.

Wil je een berichtje zodra de cursus online staat, twijfel je of de cursus voor jou geschikt is of heb je nog een andere vraag? Neem contact met ons op!